Foredrag

Mine foredrag er jordnære og omhandler livets kolbøtter og smæk vi får undervejs. Når vi fare vild og kommer til at slå knude på os selv, i den manglende forståelse af os selv, men vigtigt om hvordan vi kan finde hjem igen.

Emnerne der slår knude på os er mange, men knuder kan som regel løses, vi har blot endnu ikke lærte om eller forstået hvordan. For når frygten, tvivlen, bekymringen, skammen, skylden, selvtilliden eller selvværdet overskygger os, føles det mere som en knude der strammes. Partnerskab, utroskab, skilsmisse, delebørn, mobning og sorg har bestemt også en stor andel i knuder, ligesom sex, seksualitet og diskrimination også har.

Tabu lever i bedste velgående, selvom emnerne bliver vendt og drejet i diverse debatter om og om igen.

Som barn af forældre med svær sygdom, tungt medicinforbrug, svigt, sorg og død tæt på, fra tidligt i livet, og med bekymringer der fylde alt for meget i dagligdagen, har jeg et helt ærligt anstrengt forhold til farmaceutisk medicin. At se de destruktive konsekvenser, samt lægers håndtering og opfattelser af disse, har uden tvivl haft betydning for mit valg af andre veje. At min egen læge heller ikke formåede at kunne hjælpe mig, da jeg følte behov for det, eftersom jeg ikke ønskede at modtage receptpligtig medicin. Ingen andre behandlingsformer blev stillet til rådighed eller nævnt som alternativ. Der startede mit studie i selvhealingens kunst.

Altid har jeg haft en stærk indre tro, på mig selv og på andre muligheder, end dem vi fik overleveret af tidligere generationer.

I over tredive år har jeg studeret mennesker på et eller andet plan, og naturens fantastiske evner. Jeg er selv meget nysgerrig af natur og har altid afprøvet, hvad end jeg fandt interessant og ansvarligt. Oftest med stor succes og uden bivirkninger der kræver mere eller anden medicin, udover hvad eget indre apotek og naturen kan levere.

Vi har alle slået os på livet, men selvhealing er og kan mere end vi umiddelbart tror, og er den ene ting vi skylder os selv og kommende generationer på denne jord, mest af alt.

Foredrag om bl.a. ovennævnte emner tilbydes til både små og store forsamlinger, i de offentlige systemer, til private virksomheder, skoler, foreninger/klubber osv.