Om

Som Spirituel Life Coach og Meta sundhedsvejleder er missionen med Ladies and Butterflies, at vække din indre ‘Tornerose’, så du kan vande og leve dit eventyr i fuld flor. 
Som tidligere stylist har indehaver Karen Harksen arbejdet med selvbilledet i mere end tre årtier, og med stærke redskaber kan hun hurtigt hjælpe dig mod dine drømme.

Gennem mange personlige samtaler med et hav af mennesker i alle aldre, blev Karen opmærksom på, hvor lidt fokus der er på vores indre selvbillede, som alt for mange dagligt kæmper mod, både bevidst som ubevidst. 

Vores selvbillede og frygt er blot få grunde til, vi ikke når vores mål eller drømme. Positive forandringer og personlig vækst er noget de fleste drømmer om, men alt for ofte ender det bagerst i køen eller helt i skraldespanden, takket være vores indre selvbillede. Drømme bliver til virkelighed. Handler du ikke på din egen drøm, vil du med sikkerhed komme til at leve en andens.

Kender du følelsen af at gå i ring, eller at sidde fast i gamle mønstre? Eller føler du dig modløs eller måske lidt glemt?Ladies and Butterflies kan med stor ekspertise og erfaring i personlig udvikling og transformation, gennem terapi og dyb selvindsigt, hjælpe og styrke dig mod dine mål og drømme – og måske hurtigere, end du kan blinke med øjnene.

Løft dig selv og dine nære, og stå stærkere sammen og hver for sig. 

-Karen Harksen, Ladies and Butterflies.

Forandring er uundgåligt, personlig udvikling er et valg. 

-Bob Proctor.

Hvem er

Ladies and Butterflies

Ladies and Butterflies handler om personlig udvikling og forening af krop, sind og sjæl, med healing, transformation og vækst til alle uagtet køn og alder, og om hvordan vi klæder os mentalt godt på til livets videre rejse.

Vi lever alle i skyggen af andre mennesker, som vi helt naturligt og automatisk, spejler os i på godt og ondt, og af samme grund har vi godt af en mental hovedrengøring fra tid til anden.

Studier fra neurovidenskaben, celle biologien og epigenetikken, samt læren om kvantefysikken, og styrken af vores mentale muskler, vil hjælpe med at åbne døre og vinduer til en ny verden i dig. 

Livet er individuelt og magisk, også selvom du er sammen med andre. Men måske glemte nogen at fortælle, du allerede har nøglen, til hvad end der holder dig fra, at flyve ud i verden i en lettere og smukkere version.

Ladies and Butterflies er den hjælp, der kan føre dig tættere på dine drømme…

Hvad venter du på…?

Dit unikke liv

Når kun det bedste er godt nok til et styrket mentalt velvære, hvorfra vores valg og udfordringer i livet stammer, er du din egen bedste terapeut, da du er den eneste der lever dit helt unikke liv.
På utraditionelt vis, handler det om at tage personligt ejerskab og ansvar, med fokus på healing, da det reelt er det eneste, vi skylder os selv, i vores ønske om det gode liv.
Måske lyder det som varm luft i ørerne, men med Ladies and Butterflies puster Karen til gløden i hjertet, som er drivkraften til alt, hvad vi elsker, både sammen og hver for sig. Med livsforandrende forløb, foredrag, workshops og retreats, som alle er med et spirituelt og holistisk aftryk, bliver livet både sjovere og lettere at leve nu og fremover, så nye udfordinger kan bydes velkommen, da livet aldrig står stille.

Man in the mirror

I over tre årtier har Karen med stor succes, hjulpet mennesker fra alle samfundslag, i alle livets stadier og faser, med at style deres ydre selvbillede, ved at se og forstå det indre. Her blev hun opmærksom på, hvor lidt vi gør for at styrke eller ændre det indre selvbillede, selvom det er en forudsætning, for at vokse som menneske. Det indre selvbillede er nemlig sjældent vores eget, og interessen for dette blev vækket bl.a. via videnskab, historie, slægtsforskning, et utal af studier og research og masser af egen erfaring gennem livet, både privat som professionelt. Det viser sine tydelige spor i vores nærmiljøer, og som ringe i vandet, der spreder sig videre ud i samfundet. Alt andet end os selv, er og bliver sekundær hjælp til selvhjælp. De fleste kender Michael Jackson’s sang ‘Man in the mirror’, og der er ingen tvivl om, det er det eneste rigtige sted at starte, når holdbare forandringer ønskes, uanset hvor langt de skal strække sig. Ladies and Butterflies er hjælpen til din transformation, fordi jeg er din bedste ven i spejlet, og kender vejen ud af kaos.

 Jeg kan ikke ændre andre, men jeg kan ændre andre. – Ukendt forfatter.

En opdagelsesrejse

Beslutningen om at ville styrke den fælles mentale sundhed, har ført til vilde rejser og veje, jeg aldrig i min egen vildeste fantasi havde troet, jeg skulle gå.
For trods en stor og allerede vel udlevet eventyrlyst, med alt hvad det indebære, diverse kurser og seminarer om krop og sind, blev mødet med min canadiske mentor, den nu afdøde Bob Proctor, en fantastisk opdagelsesrejse i det indre som det ydre, trods flere erfarne mentorer før ham. Det har uden tvivl formet et nyt fantastisk liv for mig og mine kære, men absolut vigtigst af alt, har det givet mig muligheden, at dele alt dette med dig og dine nære.

Vi er nok alle blevet belært, vi ikke skal kaste med sten, hvis vi bor i et glashus, og at bygge korthuse i blæsevejr er heller ikke helt optimalt. Alligevel gør mange lige netop det, og alt for ofte uden at kunne svare på, hvorfor? Er du af den nysgerrige karakter, eller måske den forsigtige, har det ingen betydning for dit udbytte, så længe du ønsker at satse på dig, tør at se dig selv dybt i øjnene og få ryddet op og ryddet ud i gamle overbevisninger, der ikke tjener deres formål længere. Et fundament kan altid styrkes, så det kan holde til mere end et pust eller stenslag, og uden at blive revet helt ned, af en tornado eller tsunami. Samme princip gælder for mennesker, når det handler om vores tanker og følelser.

 

Ladies and Butterflies handler hverken om kvinder eller sommerfugle i direkte forstand, men om hvordan vi klæder os bedst på til livets særlige udfordringer, med bl.a. de feminine og maskuline energier, samt intuitionen som vi alle besidder. Neurovidenskaben og brugen af vores mentale muskler samt kendskabet til kvantefysikken, vil åbne døre til en ny smuk verden i dig, du endnu ikke har set. Vi er alle tildelt livet i skyggen af andre, som kun kunne fortælle og dele deres opskrift, men hvordan tages krydderiet ud af det færdigbagte brød, hvis det smager for surt eller bittert på din tunge?

Positiv tænkning er et fantastisk værktøj, som flere er blevet mere bevidste om at bruge, men en teske i hånden er ikke nok, når hele haven skal graves op på kortest tid.