Retreat

Aktuelle retreats vil løbende blive slået op her på siden… Hold godt øje med siden, så du er sikker på at få en plads på næste retreat.

Hvorfor tage på et retreat?

Der er mange gode grunde til at tage på et retreat, men den vigtigste af dem alle, handler om at vælge sig selv til. At give sig selv tid, til selvomsorg og selvkærlighed. 

På nogle retreats anbefales du at deltage alene, så du ikke kommer til at stå med følelsen, at være til ansvar for andre end dig selv, og blot føle dig fri som fuglen. Vi er alt for sjældent alene, og bestemt heller ikke på et retreat med andre deltagere. Men ofte er vi dybere forbundet, med mennesker vi slet ikke kender, og lige der er en helt særlig gave, jeg gerne vil tilbyde. 

Et retreat handler om at trække sig tilbage. Fra alt det vi plejer, og gøre noget andet, som at tage sig tid til nye input og refleksion, for derefter at vende  tilbage med fornyet energi og gejst.

Jeg anbefaler alle, at afsætte tid til forskellige retreats, og af forskellig varighed flere gange om året, som en personlig sundhedsinvestering til krop, sind og sjæl.

Med et dybere kendskab til os selv som helhed, kan vi give så meget mere, til alt andet vi har kært i livet.

Kommende retreats

af forskellig art og længde i både ind og udland, vil blive annonceret på siden her.
Kan du ikke finde nogen information her på siden, må du værne dig med lidt tålmodighed og træne lidt mindfulness, mens næste retreat trylles på plads. Hold godt øje med siden, hvis du ønsker at opleve et eventyr som aldrig før, og følg også gerne med på Instagram