Workshops

Kommende workshops og happenings som alle kan deltage i, finder du på denne side. Ved ingen synlig information, må du værne dig med lidt tålmodighed, indtil dato og lokation for næste event er på plads.

Du kan også holde dig orienteret, ved at følge med på Instagram, eller tilmelde dig min lukkede Facebook gruppe ‘Ladies and Butterflies Meta Academy‘.

 Hold godt øje med siderne, så du også kan opleve et eventyr ud over det sædvanlige.

 

Jeg arbejder som udgangspunkt for at oplyse og opløfte, og ved at dele af min udvidede værktøjskasse af både faglig og personlig viden og erfaring omkring holistisk healing. Den egentlige healing ligger i  arbejdet med dig selv. Så simpelt kan det siges, uden at sige det er nemt. Alting, sin tid.

Jeg elsker at hjælpe andre, og lægger hele min sjæl i alt omkring det, for jeg ved, at de mindste ændringer nu, gør en kæmpe forskel på sigt. Derfor bakker jeg også op om andre, der gør det samme. Jeg tror hundrede procent på kærligheden i alt, og måden vi bakker hinanden op i livet, ved at dele vores passioner med hinanden, for vi har alle brug for hjælp til selvhjælp. Spørgsmålet er blot, om vi tager imod hjælpen, når den kommer til os?

Hvis et fuldt udbytte ønskes, anbefales et åbent sind ved deltagelse på mine workshops, som kan være livsforandrende. Alle nysgerrige sjæle er dog velkomne.

Mine workshops afholdes på forskellige lokationer, som jeg finder passende, ligesom til mine retreats.

En workshop kan afholdes fra få timer til hele weekender uden overnatning, afhængig af lokation, program og deltager antal. Udendørs events er primært forår, sommer og efterår.

Jeg skaber mine egne workshops, men ”gæsteshopper” også med, sammen og for andre, ligesom jeg deltager på messer og til events lejlighedsvis.

Hvad dit ’take away’ fra en workshop vil være, kan ikke forudsiges af nogen. Jeg ved kun, du ikke vil gå hjem uden, for der er altid en mening med din deltagelse.